Skip to main content

Često postavljana pitanja

Kada ću dobiti poručenu robu?
Predviđeno vreme isporuke navedeno je na strani Troškovi i rok isporuke. Rok isporuke je neophodan za proveru uplate potrebnog iznosa, pripremu porudžbine i samu isporuku. Na dan predaje porudžbine i na dan isporuke, kupac će od kurirske službe dobiti SMS/e-poruku o dostavi paketa.
Da li ću nakon kupovine dobiti e-poruku sa potvrdom porudžbine?
Da, nakon pravilno izvršene porudžbine, kupac će primiti e-poruku sa potvrdom. Predmet e-poruke – “Potvrda porudžbine br...”.
Ako ne primite e-poruku, proverite folder za neželjenu poštu svog poštanskog sandučeta. Ako niste dobili poruku, molimo vas da nas kontaktirate. Ponovo ćemo poslati poruku.
Gde mogu da pronađem broj svoje porudžbine?
Broj porudžbine se nalazi u okviru predmeta i sadržaja e-poruke o potvrdi slanja porudžbine “Potvrda porudžbine br. ...”.
Kada ću dobiti račun za svoju kupovinu?
Račun će biti poslat pored robe ili na adresu e-pošte navedenu prilikom poručivanja. Za svu robu poručenu u onlajn prodavnici Crocs.si izdaju se računi koji uključuju PDV. Ako račun niste dobili putem e-pošte, proverite da li je poruka sačuvana u folderu NEŽELJENA POŠTA. Ako niste dobili račun, obratite se korisničkoj službi putem e-pošte.
Kako mogu da platim porudžbinu nakon što izaberem način plaćanja – Plaćanje pouzećem?
Ako ste se opredelili za način plaćanja – Plaćanje pouzećem, porudžbinu plaćate direktno kuriru.
Kako mogu da vratim robu?
Postupak vraćanja robe opisan je na veb-stranici – Vraćanje robe.
Kako će mi biti vraćen novac?
Postupak vraćanja novca opisan je na veb-stranici – Vraćanje robe.
Koliko vremena je potrebno za povrat novca za vraćeni proizvod?
Novac će vam biti vraćen u roku od 14 radnih dana od datuma prijema paketa. Iznos duga će biti prebačen na vaš račun u roku od 14 radnih dana.
Da li je moguća zamena vraćenog artikla?
Nažalost, direktna zamena robe nije moguća. Ako želite da kupljeni proizvod zamenite drugim proizvodom, morate da ga vratite u skladu sa postupkom vraćanja, a zatim da izvršite novu porudžbinu i ponovo platite poručenu robu.
Šta da radim ako proizvodi ne odgovaraju mojoj porudžbini?
Ako dobijete proizvode koji nisu u skladu sa vašom porudžbinom (oštećenja, pogrešan model, boja ili veličina), obratite se korisničkoj službi putem e-pošte.

    Izaberite modernu obuću Crocs i Jibbitz ukrase. Naša ponuda uključuje klompe, sandale i japanke za celu porodicu. Crocs vam pruža udobnost za sva godišnja doba.


    lako vraćanje

    Predomislili ste se? Nema problema, vraćanje robe je lako.


    Garancija vraćanja novca u roku od 30 dana

    Za Crocs proizvode važi garancija od 90 dana.


    100% sigurne transakcije

    100% sigurna transakcija koristeći SSL šifrovanu vezu.

    SSL enkripcija znači 100% sigurnu transakciju.